VORES MÅL
At hjælpe folk med at blive retmæssigt erstattet når de er kommet til skade
PROBLEMET
Forsikringer kan være kringlede! Det kan være svært at finde ud af præcis hvilke rettigheder og erstatningsmuligheder man har efter en ulykke
LØSNINGEN
Smart teknik + kompetente medarbejdere
Insurello kan ved brug af smart teknik og erfarne medarbejdere hjælpe dig med at finde alle de forsikringer du er dækket af, og sørge for, at du får den erstatning, du har ret til efter en ulykke
Det eneste du behøver at gøre, er at oprette en sag - hurtigt og enkelt. Så tager vi dig i hånden resten af vejen.

Der er jo ingen der reelt synes det er fedt at køre en forsikringsprocess - bortset fra os! Og vi mener at alle har ret til fair erstatning!
VORES IDÈ
Fair erstatning til alle
I løbet af sin barndom fik vores grundlægger Marcus hjælp med sine forsikringsanliggender af sin mor, der arbejdede som skadesbehandler for diverse forsikringsselskaber igennem mere end 20 år. Hans anliggener var derfor altid i trygge hænder hos en ekspert. Hans mor sørgede for, at forsikringsselskaberne udbetalte den retmæssige kompensation, ofte fra "skjulte" forsikringer, hvilket vi kalder de forsikringer, folk måske ikke er klar over, at de er dækket af.

Da Marcus blev voksen indså han hvor mange af hans venner, der gik glip af muligheden for at blive fuldt ud kompenseret. Deraf udsprang ideen om at starte Insurello op! Her har vi har forvandlet ekspertisen fra Marcus' mor til en enkel, digital løsning, så du som kunde får den erstatning, du fortjener.
Illustration Our Idea
KOM GODT IGANG!
Har du ret til erstatning?
Tag vores 30-sekunders erstatningstest og få svar med det samme!